Werkgever
Werknemer

In dit onderdeel van de Re-integratiegids-VO vindt u informatie over het ontslagrecht in het voortgezet onderwijs. U vindt hier informatie over:

 

Let op: vanaf 1/1/2020 hebben ook de werknemers in het openbaar onderwijs een arbeidsovereenkomst gekregen. Hun rechtspositie is daarmee in principe hetzelfde als die van werknemers in het bijzonder onderwijs. We maken in deze gids alleen nog onderscheid tussen openbaar en bijzonder onderwijs als er verschillen zijn in de regels.

Succesvolle re-integratie

Re-integratie is een zaak van werkgever en werknemer samen. Ga daarom ook naar de pagina met informatie voor de werknemer en mail dit naar hem/haar.

In dit onderdeel van de Re-integratiegids-VO vindt u informatie over het ontslagrecht in de sector voortgezet onderwijs. U vindt hier informatie over:

 

Let op: werkt u in het openbaar onderwijs? Dan hebt u vanaf 1/1/2020 een arbeidsovereenkomst gekregen. Uw rechtspositie is daarmee in principe hetzelfde als die van werknemers in het bijzonder onderwijs. We maken in deze gids alleen nog onderscheid tussen openbaar en bijzonder onderwijs als er verschillen zijn in de regels.

Succesvolle re-integratie

Re-integratie is een zaak van werkgever en werknemer samen. Ga daarom ook naar de pagina met informatie voor de werkgever en mail dit naar hem/haar.